1. خانه >
  2. حوزه‌های سیاستی >
  3. سیاست بهداشت و سلامت >
  4. بهداشت و پیشگیری >
  5. غذا و تغذیه
نویسنده
حوزه سیاستی
موضوع
استان

  • اهمیت سواد تغذیه‌ای در دستیابی به امنیت غذایی پایدار

    اهمیت سواد تغذیه‌ای در دستیابی به امنیت غذایی پایدار

    هادی ویسی شهروز عسکری‌فر مینا آقایی

    19 خرداد 1397 ساعت 13:56

    سواد تغذیه‌ای نقطه تلاقی بین دو حوزه امنیت غذایی اجتماعی و مهارت‌های غذایی است و در هر حوزه با روش‌های پیچیده ارتباط برقرار می‌شود. این حوزه‌ها در تعامل با یکدیگر بر افزایش سلامتی و رفاه عمومی افراد تأثیر می‌گذارند.

  • سیاست‌های پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان

    سیاست‌های پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان

    ندا عزالدین

    31 اردیبهشت 1397 ساعت 11:56

    افزایش عوارض چاقی به شکل بیماری‌های مزمن، بار اقتصادی و اجتماعی زیادی را به جوامع بشری تحمیل کرده و به‌عنوان اپیدمی قرن حاضر و یکی از مهم‌ترین معضلات سیستم‌های سلامتی، خود را مطرح کرده است. این اپیدمی جهانی در کشورهای درحال‌توسعه و به‌خصوص کودکان از شدت و سرعت بالاتری برخوردار است.

  • بانک غذا؛ راهکار جهانی برای مبارزه با گرسنگی

    بانک غذا؛ راهکار جهانی برای مبارزه با گرسنگی

    علی پزشکی

    16 اردیبهشت 1397 ساعت 14:47

    بانک غذا سازمانی خیریه و غیردولتی است که به کسانی که در تهیه مایحتاج خوراکی خود مشکل‌ دارند، از طریق اهدای غذا کمک می‌کند. این نوع از بانک‌ها در سراسر دنیا با هدف جلوگیری از به‌هدررفتن غذاهای آماده و بسته‌بندی و توزیع غذا میان نیازمندان در راستای مبارزه با گرسنگی تأسیس‌شده‌اند.

  • مروری بر گزارش سال 2017 شاخص جهانی گرسنگی

    مروری بر گزارش سال 2017 شاخص جهانی گرسنگی

    علی پزشکی

    4 اردیبهشت 1397 ساعت 14:22

    هدف از تولید و انتشار شاخص جهانی گرسنگی (Global Hunger Index) این است که با ایجاد آگاهی و درک تفاوت‌های کشوری و منطقه‌ای گرسنگی، باعث اقداماتی در جهت کاهش گرسنگی شود؛ چرا که گرسنگی سلامت افراد جامعه را به مخاطره می‌اندازد و خود یکی از موانع توسعه محسوب می‌شود.

  • ضایعات غذایی در سطح خانوار

    ضایعات غذایی در سطح خانوار

    مونا پورقادری

    1 اسفند 1396 ساعت 21:26

    مطابق با گزارش‌های بین‌المللی، تقریباً یک‌سوم غذای تولیدشده در سراسر جهان به هدر می‌رود. تحلیل رفتار مصرف‌کننده با رویکردی اقتصادی می‌تواند گام مؤثری در جهت شناخت ماهیت و مدیریت پایدار ضایعات غذایی در سطح خانوار باشد.

  • غذا به‌عنوان کالا یا حق؟

    غذا به‌عنوان کالا یا حق؟

    مونا پورقادری

    6 آبان 1396 ساعت 14:13

    اگرچه بر پایه گزارش‌های بین‌المللی ادعا می‌شود تولید غذا با نرخ رشدی بیش از نرخ رشد جمعیت در طی سه دهه گذشته، جوابگوی نیاز جمعیت در سراسر جهان بوده و به‌طور متوسط روزانه با تأمین 2700 کیلوکالری نیاز هر فرد به غذا را پاسخ می‌دهد، همچنان گرسنگی و سوءتغذیه به درجات مختلف و به شکلی پایدار باقی مانده است.